Ruff, Inca & Jo-Jo

Caroline Karlsson

Mycket på gång

Wow, kul att så många följer bloggen trots att de va länge sen sist.

 

Alla valparna har fått nya underbara hem och det verkar gå toppen. Ammi har jag träffat flera gånger både på klubben och hemma hos dem, så otroligt kul att se hur snabbt hon tytt sig till sin nya familj och hur cool hon är. Längtar till att träffa de andra sötnosarna, men är säker på att de inte dröjerpdf länge till.

Anledningen att jag varit off sen valparna lämnades är att jag jobbat heltid en vecka plus gränat hund varje kväll och denna veckan har jag haft semester och det har verkligen behövts. Började semester med att va hemmà hos älskling med familj och det var otroligt mysigt. Trivs verkligen där och hundarna är superlyckliga. Bäst är att springa med oss lösa när vi kör fyrhjuling, då är de som lyckligast! En dag var älskling och jag i Kalmar med hundarna, blev även en tur till Öland och hälsa på Mörtin.

Nu är korta semesten slut och allvaret har redan börjat. Hela helgen har jag gått Sbk spår special som varit kanon.superbibstruktör, deltagaren och kanon mat! Plus att Lessebo har riktigt bra mark.

imorgon startar ett nytt kapitel i mitt liv, skà plugga till hundfysioterapeut utanför Ullared. 3-4 dagar i månaden i ett år plus 60% hemarbete. Ska bli jättespännande och lärorikt! Så off till onsdag sen ska jag ta tag i allt, som exempel blogg och hemsidan 🙂

19 augusti, 2012 - Posted by | Uncategorized

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: