Ruff, Inca & Jo-Jo

Caroline Karlsson

magont och valpar

 Trevlig midsommar på er allihopa ! 🙂

Vårt midsommar firande är otroligt lugnt, och jag gör absolut inte mer än nödvändigt. Med andra ord helst bara ligga och mysa med valparna och älskling. Anledningen? ja i onsdags fick jag otroligt ont i magen, eller under revbenen precis på jobbet. Fick verkligen kääämpa som tusan för att fookusera på jobbet och inte vika mig för smärtorna. Det gick upp och ner, ena stunden kändes det som en kniv kördes runt i magen på mig, medan i nästa stund gjorde det bara allmänt ont. Jag kände mig febrig, illamående och yr samtidigt som jag tror att jag inte hade någon feber. Jag kämpade mig igenom dagen och på kvällen hade jag besök av valpintresserade. Sedan igår blev det ännu värre, och jag blev tillsagd att ringa sjukvårdsupplysningen. Slutade med att jag hamnade på vårdcentralen på eftermiddagen och därifrån blev skickad till akuten/kirurg. Så tillbringade min eftermiddag på akuten för olika undersökningar och en spruta för smärtan. Diagnosen är att de misstänker att det är gallan som krånglar. otroligt spännande säger ajg.. Så ja känner mig allmänt konstig i kroppen så tar det allmänt lugnt. Ska senare under sommaren bli kallad på ultraljudsundersökning och se om det är några stenar i gallan som krånglar.. Har man inte tillräckligt som det är elelr?!!

Valparna då? Ja de växer som ogräs, om man nu får säga så. De är suuuuuper söta, och jag såg idag att de börjar öppna ögonen så sakta. Alla har små glipor, så man ser lite av deras ögon. Ska bli så roligt när de börjar se ordentligt och blir lite större så de vill göra mer. Nu när jag lägger mig halvt i valplådan så kommer de alla och kryper upp på mina armar och de pussar mig och de sover på mig. Grymt söta är de.

Inca är  fortfarande super duktig med dem, samtidigt som hon lämnar de mer nu och följer gärna med ut på en promenad. Det är så roligt att se henne och Jo-Jo med dem små. Jo-Jo är lite smått rädd för valparna samtidigt som hon är otroligt nyfiken. Igår kröp hon i valplådan på riktigt för första gången och Inca visar ingenting, utan bara slickar lite på Jo-Jo och Jo-Jo slickar henne. Otroligt skönt med två tikar som går så otroligt bra ihop<3

Jag söker även någon som är duktig på att göra hemsidor, billigt och bra.. Någon som är sugen? Hojta till isåfall.

22 juni, 2012 - Posted by | Uncategorized

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: