Ruff, Inca & Jo-Jo

Caroline Karlsson

Helgen

Vi går nu i väntans tid, det är inte långt kvar! 11 dagar är det kvar till beräknad valpning, och det syns på Inca att hon bara blir större och större. Hon har blivit en riktig finlirare som bara vill ha massa gott, så under hela dräktigheten har maten blandas med grädde, mjölk, skinkost, ost, skinka, ägg, potatis, fisk, kyckling, fläskfile…. Ja listan kan bli lång, och hon vill gärna även bli matad.

Sedan i onsdags är jag även hundvakt åt Emmas schipperke kille, lilla Chaplin och det funkar jätte bra. Han har sina små hyss precis som mina tjejer och ja de flyter på. I torsdags åkte vi hem från skolan till Mattias, och sedan har Jo-Jo fått hård träning. Hon älskar följa med oss när vi kör en sväng i skogen med fyrhjulingen och hon verkligen får ta ut stegen. Hon verkligen tjuter så fort hon ser fyrhjulingen, kör vi för sakta så skäller hon tills vi kör i det tempot som hon vill. Passade även på att träna ligg och att hon ska lyssna på det trots glädjen av att få springa. I lördags körde vi häst och vagn, jag och Tilde som är älsklingens brorsbarn. Jo-Jo följde såklart med och det tycker hon är super kul. I fredags tog vi fyrhjulingen ner till deras vatten och fiskade, hur mysigt som helst och Chaplin och Jo-Jo älskade det.

Skulle egentligen tävlat lydnad med Jo-Jo i lördags, så det var en del till att vi var hos Mattias för att jag skulle åka och tävla dagen efter och att det blev närmre då. Men precis när vi skulle sova så tappad jag en lins, och tänkte att jag hade fler i bilen. När jag kommer ut i bilen så hittar jag ett tomt packet och insåg att jag kan inte köra till tävlingen om jag inte ser. Så det blev vackert att ringa och tala om för arrangören att vi inte kunde komma och vara hemma. Under tiden som älskling jobbade, så lekte jag med hans brorsbarn, va ute hos hästarna, lekte med hundarna, körde fyrhjuling, körde häst och vagn, pluggade och tog det lugnt. När älskling slutade jobba åkte vi till Växjö, för då hade vi främmat. Åt god mat och sedan åkte vi och tvättade bilen. Därefter började vi fixa med valplådan. Älskling somnade lite gulligt, och Inca la sig hos honom. Va helt enkelt tvungen att ta kort. Såg så mysigt ut!

 

Dagen idag har gått till att handla grejer till valplåda och hundhus. Riktigt nöjd med resultatet , men riktigt klart är det inte riktigt än!


Nu försöka sova igen, svårt att sova idag 😦 Men det var iallafall våran helg lite kort och gott. Imorgon jobb! 🙂

Annonser

28 maj, 2012 - Posted by | Uncategorized

2 kommentarer »

 1. Vad spännande med valpar 🙂

  Kommentar av Johanna | 4 juni, 2012 | Svara

  • Jaa ska bli jätte roligt ! 🙂
   Fin aussie du har!

   Kommentar av armiidale | 6 juni, 2012 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: