Ruff, Inca & Jo-Jo

Caroline Karlsson

WOooow vilka hundar!

Idag måste jag faktiskt säga WOOOW och klappa mig själv på axeln, för visst är det så vi måste få göra ibland trots vad alla andra säger? För oftast är det faktiskt så att det är lite tabu att skriva något positivt och berömma sig själv eller sina hundar. Jag är lycklig för jag har de absolut bästa hundarna för mig, och så hoppas jag att alla kan säga om sina hundar. För visst är det så att det viktigaste är att de passar en själv, sen skit samma vad alla andra säger. Jag är lycklig idag för att båda mina hundar hade en gryyyymt bra attityd på lydnadsträningen. Inca körde jag fokus på att hon inte ska släppa i helt om samt svängar, snabba läggande, fjärr och inkallning. Härligt fokus!

Sen till Jo-Jo, wow vilken hund hon har blivit! Hon har blivit så cool i träningen, hon går inte längre upp för högt i stress så det blir okontrollerat och bara skäller. Under dagens träning skällde hon en gång, men det var också när jag drog upp henne inför snabba läggande. Vi körde även ligg i fotposition som hon gjorde super snyggt och testade nu även att lägga kedja lite inför läggande under gång. Hon fixade nu ingång-fotgående-snabbt läggande. Åååh jag är så glad, hon bara växer och växer!

Jag är glad att jag jobbat så länge med grunderna med Jo-Jo, låtit henne vara valp och inte stressat så mycket. Jag är glad att vi ännu inte satt ihop alla moment utan fortfarande jobbar på med delarna, för de är faktiskt sååå mycket viktigare än man tror. Jag är glad att vi kommit med på tävlingslydnadskurs i smålandsstenar även denna vår, med start imorgon. Nytt är även att jag kommer numera gå kurs med båda tjejerna, en på måndagar och den andra på torsdagar. Kommer bli super!

Ibland måste man få skryta över sina hundar, men samtidigt är jag minst lika glad för andras framgång. Vilket jag tycker är otroligt viktigt, för utan varandra och varandras stöttning så kommer vi faktiskt ingenstans.

Nu ska jag fortsätta kolla på house och få älskling till att inte snarka så förbaskat tills jag ska sova ❤

15 februari, 2012 - Posted by | Uncategorized

1 kommentar »

  1. Härligt! Du är så duktig med dina tjejer!

    Kommentar av Lisbet | 16 februari, 2012 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: