Ruff, Inca & Jo-Jo

Caroline Karlsson

Dag 11, mitt syskon

Jaoo, svårt att skriva idag. Min lilla lillebror är mitt enda syskon, han är 15 år och heter Christoffer. Jag tror vi är ganska normala syskon, eller onormala, beror på hur man ser på det. Ena sekunden bråkar vi om allt nästa så gaddar vi ihop oss, främst mot mamma & pappa, men hallå är de inte så de ska vara eller ? Men ja, min bror är bra och de har blivit bättre mellan oss dels sen jag flyttade och dels sen vi blivit äldre. Däremot så är de fortfarande så, är vi hungriga, så blir vi alltid osams typ och om en av oss inget gör ;P

Jag älskar iaf titta på brorsan när han lirar hockey, och även fotboll förr. Men främst hockey, åh jag älskar det verkligen. Så alla resor som vi gjort inom hockeyn är verkligen värda all tid, men även pengar. Som resan till sthlm och star laget elelr vafan de nu hette va grymt kul att se. I like it !

Längtar till körkortet, då ska vi göra vår efterlängtade resa till sthlm och bo i lägenheten med kompisar, kommer bli asnajs!

& jag tror verkligen att de är viktigt att även om man bråkar med sina syskon, som är fullt normalt,  att ändå hitta på saker o ting. Samt att se varandra, det går inte att få precis lika mycket och precis rättvist. Men de viktigaste är väl att vi är friska, mår bra och har varandra, så tänker jag iaf.

12 december, 2010 - Posted by | Ett tema om dagen i hela dec.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: