Ruff, Inca & Jo-Jo

Caroline Karlsson

Dagen före tävling..

Nu när jag börjar skriva detta inlägg är det exakt 9h kvar tills vi är i Lessebo för lottning i lydnaden! Ska bli såå roligt, att vara ute på tävlingsbanan igen. Det trodde jag ALDRIG att vi skulle fixa, pågrund av min älsklings sjukdom. Men lyckligtvis så verkar det ”bara” vara en hjärtmuskelinflamation. Vi ska ta första priset, utan det så kommer jag bli besviken på mig själv INTE på inca!

Idag har vi tränat apportering igen, det var mycket varmt vilket märktes på henne.. Iallafall, jag kastade apportbocken, hetsade henne med ord att hämta den och hon sprang ut bra. Därefter gick jag huller om buller runt i trädgården och hon fick bära den. Efter en stund när hon bärt tillräckligt länge kastade jag godis till henne eller en fotboll. Försökte få in henne i fotposition samt få henne framifrån så jag kunde ”slå” på apportbocken lite. Svårt för henne, men gick över förväntan. Jag testade att sätta henne i fotposition och därefter hålla fram apportbocken. I början av träningen funkade det inte alls men på slutet funkade det, och hon höll precis så som LK 1 är! Sååå nöjd med min älskling och hoppas det funkar på tävlingen imorgon, om jag väljer att göra det momentet.. Beroende på dagsformen och hur det går på träningen innan tävlingen så får vi se om vi gör det eller inte!
Vi ska ha kul imorgon iallafall 🙂

Fick även idag ett jätte trevligt samtal från en klubb( utan namn än så länge… 😉 )som fått in en anmälan från mig men betalning för två tävlingar. Jag bad att få anmäla imorgon, för beroende på hur det går då så kanske jag går upp i tvåan. De va helt okej, likaså om jag ville ändra mig dagen innan tävlingen så gick det också bra förmodligen. Super trevliga va de! Tydligen var det agilitytävling samtidigt, så lär va masssoor med folk, men kul ! Våra kompisar från blekinge kommer vara där, super kul att träffas! 😀

Nu bli rdet sova, 8 min över 12 och 8h & 52min kvar!
HÅll tummarna,
godnatt 🙂

9 juli, 2010 - Posted by | Blandat

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: