Ruff, Inca & Jo-Jo

Caroline Karlsson

apporteringsframsteg

Orkar egentligen inte blogga, så nöjd att båda hundarna sover och kan tänka mig att Ruff sover ganska gott där nere han med 😉 Man får ta vara på tiden de sover, när de är valpisar vi snackar om ..

Adela med Nelson och jag med vovvarna har varit och provgått promenaden vi ska gå med hundungdomen. Riktigt bra runda som jag jätte gärna går igen, trevligt var det & måste göras om!

Varit på ngt ställe i ”skogen” och badat, alla 4! hundarna sprang lösa. För ja, till och med Ruff va lös och det gick super! Jo-Jo har förövrigt börja tränas på att sitta där bak i bilen och inte i mitt knä, korta rundor går jätte bra!

Mamma pratade med uppfödare Carina om kennellägret idag. Tydligen sa hon att det är ovanligt att valpar som är 9 v kan sitt namn, men Jo-Jo har kunnat det i lite mer än en vecka! Hon kan även sitt och sätter sig nästan snabbare än inca 😉 Men vi får väl se hur länge hon kan det.. Snurra kan hon nästan med 🙂 Fotposition har vi lekt lite, och det tycker hon är super kul, rätt position, rakt och snyggt. Hon har även fått hämta apportbocken idag, det tyckte hon va super kul och va riktigt nööjd!

Inca har också fått träna apportering, hennes hatmoment! Men, gjorde iaf så att jag kastade den, hetsade henne till att ta den och släppte henne därefter. Hon sprang och tog den, och sen ”fjollade” jag runt i trädgården som en galning så hon skulle följa mig någorlunda utan att släppa. Jag backade även och hade henne fram ifrån och rörde apportbocken lite sakta ner ( obs, jättee svårt för henne att komma nära mig med den..). Så ja jätte stora framsteg!!! Såå kul 😀 Två dagar på osss……. haha. Stort tack till Anna Lindelöf för bra tips och stöttning i vårt hatmoment, nu jäklar ska hon älska detta moment!

Kvällsrundan träffade vi på två fabrorblå och en fabroblåhund, det var spännande. Tack och hej för idag!

Älsklings Ruff ❤

8 juli, 2010 - Posted by | Blandat, Hundlivet

2 kommentarer »

  1. Bara att jobba vidare med apporteringen. Har fått jobba mycket med Ivra också, men det börjar se riktigt bra ut nu! För det mesta i alla fall:) Vi ses snart! Kram

    Kommentar av Erika | 9 juli, 2010 | Svara

    • Usch ja, men idag fixade hon det som det r p tvling i LK1 , s jkla njd! men det r problemen man lr sig av 🙂 Kuul att det funkar fr det mesta, ni r s duktiga ! Jaaa, ska bli jtte kul ! kramar

      Kommentar av armiidale | 9 juli, 2010 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: